Ultrafilter

Over Ultrafilter

Filtratie van hoge kwaliteit

De producten van Ultrafilter Belux worden vervaardigd volgens een specificatie in plaats van een prijs. Alleen als we het beste resultaat behalen, zullen wijzelf en onze klanten tevreden zijn.

In onze kerncompetentie richten we ons op hoogefficiënte filters en drogers voor de zuivering van perslucht, technische gassen en vloeistoffen. Filtratieoplossingen zijn nodig om het dagelijkse leven mogelijk te maken. Of het nu in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de farmaceutische industrie of een andere producerende industrie is, onze filtratieoplossingen zijn vereist.

Kwaliteit vormt de kern van elk Ultrafilter-product. Het begint met een innovatief, efficiënt ontwerp, gevolgd door de inkoop van de beste grondstoffen en aangevuld met ultramoderne productiefaciliteiten en een uitgebreid kwaliteitsmanagementsysteem. Alle Ultrafilter producten worden vervaardigd door ervaren fabricage-experts in Duitsland en worden wereldwijd gedistribueerd.

Ons doel is om voor elke toepassing het best mogelijke zuiveringsresultaat te behalen. Het Ultrafilter-team is ervaren en toegewijd om superieure prestaties te garanderen. Al onze producten zijn betrouwbaar en vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen waarbij elk detail van het grootste belang is. Alleen als we het beste resultaat behalen, zullen onszelf en onze klanten tevreden zijn.

Om dit eersteklas resultaat te bereiken, gebruiken we de hoogste kwaliteit grondstoffen om onze producten te produceren. In combinatie met onze fabricage-expertise creëren we wat onze klanten waarderen aan Ultrafilter, een uitstekend zuiveringsresultaat met een overtuigende prijs-prestatieverhouding.

Kwaliteit

“We nemen het beste van alle materialen en maken ze nog beter!”

Kwaliteit begint bij de selectie van grondstoffen. Bij de productie worden alleen de beste materialen gebruikt. We focussen ons op kwaliteit en veiligheid. Dit omvat nauwkeurige en continue kwaliteitscontroles om de betrouwbaarheid te vergroten.

Alle producten worden vóór verzending onderworpen aan een grondige kwaliteitscontrole.

Procesfilters voor gebruik in bijzonder gevoelige gebieden van de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie worden vervaardigd uit inerte materialen in overeenstemming met internationale regelgeving en onderworpen aan grondige tests. Alle materialen en productieprocessen worden zorgvuldig gecontroleerd en gedocumenteerd om absolute betrouwbaarheid te garanderen.

Contact us

Need some more information?

Feel free to contact us with any questions about our filters and filter elements.